Verkoopbikkels voor Leidsche Rijn CentrumZoek je een parttime vaste baan of bijbaan in de verkoop? Lees dan snel verder!


2 promotiebanen:

we zijn een jaar open en groeien lekker door! waar we op dit moment naar zoeken zijn twee promotie-medewerkers. In de weekeinden ga je de straat op met lekker warme nootjes die je zomaar mag uitdelen... en natuurlijk vertel je het publiek, wie we zijn, waar we zitten, met welk voordeel ze met ons kennis kunnen maken!

Moeilijk? Helemaal niet! je moet beleefd-vlot gebekt zijn en geloof ons, als je eerst zelf proeft, gaat de verkoop vanzelf....ECHT LEKKER


Wat heb je echt nodig om je thuis te voelen bij de Notenbar?

  • we zijn gedreven professionals bij NOTENBAR Keurkost. gastvrij, glimlachen doen we al als we gasten zien aankomen en halen lol uit ons werk als die gasten met een glimlach de zaak weer verlaten. (af en toe schateren mag ook..)
  • Alleen als jouw motivatie daarbij aansluit zul je je prettig voelen binnen ons bedrijf, gastvrijheid is onze drijfveer. goede spullen verkopen een basisvoorwaarde.

Wordt ons succes jouw succes?


We hechten aan een hecht verkoopteam dat op dit moment bestaat uit acht mensen. Samen werken, samen leren, plezier hebben. Dat is de inzet! Het werkrooster vullen we in onderling overleg in op basis van je voorkeuren, zonder het belang van de zaak te vergeten. Je kunt maximaal 24 uur per week bij ons aan de slag, maar minder mag ook.


Geïnteresseerd?


Mooi zo! Meld je en mail ons óf stuur een filmpje. Vertel meer over jezelf, je achtergrond en je (werk)ervaring. Tip: Kies liever voor kort en krachtig, dan voor lang en uitgebreid.


Je kunt gebruik maken van het contactformulier of mailen naar Lodewijk@keurkost.nl


Maak er gelijk even werk van, dat waarderen we zeker!


Groet, Lodewijk Dirven, Eigenaar